OBLIGAT SĂ DEA JOS drapelul Ungariei și steagul secuiesc. Primarul se DEZLĂNȚUIE la adresa ROMÂNIEI

0 52

Primarul UDMR din Miercurea Ciuc a comentat în cadrul unei conferinţe de presă sentinţa judecătorească de executare silită a îndepărtării drapelului Ungariei, a steagului secuiesc şi a steagului municipiului din Primăria Miercurea Ciuc, anunţă Active News.

Primarul Raduly Robert Kalman a declarat că executarea silită a sentinţei definitive este un rezultat univoc al lumii securiste.

„În loc de resemnarea molatică ce-și pune amprenta pe comunitatea noastră, Miercurea Ciuc și de această dată încearcă să dea semnale că ceva nu este în ordine și că așa nu poate să meargă mai departe. Faptul că autoguvernările noastre sunt așa de presate este rezultatul univoc al lumii securiste. Dacă cineva ar crede că aceste denunțuri sunt făcute de vreo persoană singură, pe cont propriu, în propria-i nebunie, sau dintr-un anti-maghiarism bolnăvicios și paranoic, acela se înșeală”, a declarat primarul UDMR din Miercurea Ciuc.

Acesta a mai adăugat că a fost şantajat dacă nu scoate drapele cu chemarea poliţiei.

„Miercuri a fost sunat la telefon notarul (secretarul) primăriei și l-au șantajat că dacă nu vor scoate din sala de ședințe drapelele, vor chema poliția și cu ei vor scoate drapelele”, a adăugat primarul.

Primarul Raduly Robert Kalman a fost executat silit după ce a pierdut definitiv şi irevocabil un proces.

Recomandari