Oana Roman a fost externată din spital. A luat boala de la fiica ei, Iza

Oana Roman a fost externată din spital și a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate. Vedeta a mărturisit că a luat afecțiunea de la fiica ei, Iza, însă acum este în afara oricărui pericol. A fost sub strictă supraveghere medicală vreme de câteva zile, iar acum urmează tratamentul medicamentos prescris de doctori.

Oana Roman a ieșit din spital

Fiica fostului premier, Petre Roman, a declarat că are sistemul imunitar foarte slab și este extrem de sensibilă, luând ușor virușii și bacteriile. Fosta prezentatoare de televiziune a spus că s-a odihnit suficient și acum este mult mai bine, că a fost mai mare sperietura decât problema de sănătate în sine.

Oana a ajuns de urgență la spital la scurt timp după botezul lui Iris, fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. „Am avut o amigdalită pultacee. Am luat-o în urma faptului că sistemul meu imunitar a scăzut. Am luat-o de la Iza. Am dormit, m-am odihnit”, a mărturisit Oana Roman pentru Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei
Marius Elisei a fost tot timpul aproape de Oana Roman. Sursa foto: spynews.ro

Marius Elisei a fost alături de ea

„Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Momentan aştept să mă sune după ce se face un control, să vedem care este situaţia. Deocamdată aştept şi eu cu sufletul la gură. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie. Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine”, a declarat Marius Elisei, partenerul fiicei lui Petre Roman, imediat după ce a ajuns cu ea la spital.

Oana Roman i-a înștiințat pe urmăritorii de pe rețelele de socializare că a avut probleme de sănătate imediat după botezul fetiței Gabrielei Cristea. Vedeta a fost internată la sfârșitul săptămânii trecute la Clinica Privată Sanador.

Articolul Oana Roman a fost externată din spital. A luat boala de la fiica ei, Iza apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More