Oana Pellea: „Tare îmi place când se amenință intre ei”. Tudorel, mesaj către Dragnea: „Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am …”

0 53

Mulți au considerat o piesă de teatru cearta dintre Liviu Dragnea și Tudorel Toader. Se pare însă că este o ceartă în toată regula. Să se fi săturat Tudorel de modificat legile Justiției cu Ordonanțele de Urgență?

Oana Pellea: „Tare îmi place când se amenință intre ei”.

Tudorel Toader, a reacţionat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce Liviu Dragnea a afirmat că “se pare că PSD-ul nu şi-l mai asumă” pentru această funcţie.

“Eu efectiv îmi exercit atribuţiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume, prenume alt ministru. Eu nu pot să mă duc acum să închid biroul pentru că am auzit că mă remaniază“, a declarat Tudorel Toader, potrivit epochtimes-romania.com

În acelaşi timp, ministrul Justiţiei a afirmat, în contextul criticilor lansate chiar de cei care l-au susţinut pentru funcţie, că demisiile nu sunt numai de onoare.

“Demisiile sunt din multe considerente. Eu am trecut prin multe experienţe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligaţiile pe care mi le-am asumat”, a adăugat Tudorel Toader.

Cât despre faptul că Dragnea l-a acuzat că s-a dus în umilinţă la Bruxelles cu doar câteva articole din proiectul de OUG pe Codurile penale, ministrul Justiţiei a lansat un avertisment în direcţia şefului PSD: “Întrebaţi-l pe dânsul de ce. Vedeţi că dau răspunsuri uneori parţiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi şi mai mult şi mai multe”.

Ministrul a fost întrebat, anterior, şi despre declaraţiile dure făcute de liderul PSD Liviu Dragnea la adresa sa.

Bine, da am văzut… Fiecare face ceea ce ştie şi ce crede“, a fost replica lui Tudorel Toader.

Recomandari