Oana Pellea: „Putem distruge România prin neprezentare. Iohannis este unica opțiune”

Admirabila actriță Oana Pellea e neobosită în eforturile sale de a mobiliza lumea la vot. Fiica legendarului Amza Pellea („Nea Mărin”) scrie zilnic pe această temă, încercând să-i convingă pe oameni că e vital să participe la alegeri și, în cazul de față, să-l voteze pe Klaus Iohannis.

Oana Pellea a fost o prezență constantă la protestele pro-justiție din „epoca Dragnea”, din ianuarie 2017 până în primăvara acestui an.

Într-o succesiune de postări pe Facebook, în ultimele zile, Oana Pellea a adus argumente pentru un vot rațional în favoarea lui Klaus Iohannis. Boicotul nu e o soluție, spune actrița.

Mesajele Oanei Pellea

„Dacă stai acasă sau îți anulezi votul… votezi Viorica Dăncilă! Asta vrei?”

„Nu subestimați PSD! Pericolul e real. «Nu mă reprezintă niciunul… sunt dezamăgit… degeaba votez… toți sunt la fel…. oricum iese Iohannis» sunt formule de neasumare. Putem distruge România prin neprezentare! Este ESENȚIAL să ieșim la vot.

Nu subestimați kilogramul în plus de făină, litrul de țuică și suta de lei! Foamea e mare, sărăcia cruntă, nevoia dureroasă, iar votul se cumpără cu o pungă de plastic, cu o găleată… și cu o amenințare că nu-ți mai dau pensia sau că te dau afară…

Nu judecați oamenii sărmani! Ieșiți la vot!

Dacă stai acasă sau îți anulezi votul… votezi Viorica Dăncilă! Asta vrei?”

„Nu te reprezintă Iohannis? Înseamnă că te reprezintă Dăncilă!”

„Nu mergi la votare pentru că nu te reprezintă Iohannis? Înseamnă că te reprezintă Dăncilă! Pentru că ea câștigă prin neprezentarea ta sau prin anularea votului tău!
Nu e glumă, e un adevăr!

Viorica Vasilica Dăncilă m-a convins din nou și definitiv: votez Klaus Iohannis.”

sursa

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More