Oana Pellea: „Nici eu nu o recunosc ca Premier al tarii mele! Daca dumneavoastră mai aveți timp sa credeți minciunile lui Dăncila…va doresc o viata luuunga sub o dictatura meritata…daca ambasadorii au refuzat sa o întâlnească…foarte bine au făcut înseamnă ca ..”

0 51

Ceaușescu spunea că se bate cu o conspirație internațională care vrea rău României. Milioane de români l-au crezut și au acceptat dictatura. Acum Viorica se luptă cu 12 state civilizate, cu Consiliul European, cu Parlamentul European, care nu o lasă să dea Ordonanțele care distrug România. Conspirația asta internațională care ne vrea binele. Ce rău este.

Ambasadele a 12 state cer Guvernului de la București, într-o declarație comună, să se abțină de la modificări care ar slăbi statul de drept și capacitatea României de a lupta împotriva corupției. Statele semnatare, printre care Austria, Canada, Franţa, Germania și SUA, se declară profund îngrijorate de integritatea sistemului judiciar românesc, care a fost “zdruncinat de modificări imprevizibile ce nu întăresc eforturile României de a consolida progresul în materie de justiție”, anunță RFI.

Oana Pellea: „Daca dumneavoastră mai aveți timp sa credeți minciunile lui Dăncila…va doresc o viata luuunga sub o dictatura meritata…cel puțin “doisprezece mii de ani”…daca ambasadorii au refuzat sa o întâlnească…foarte bine au făcut înseamnă ca NU o recunosc ca Premier. Așa si trebuie. Nici eu nu o recunosc ca Premier al tarii mele!”

Oana Pellea:  „Nici eu nu o recunosc ca Premier al tarii mele! Daca dumneavoastră mai aveți timp sa credeți minciunile lui Dăncila…va doresc o viata luuunga sub o dictatura meritata…daca ambasadorii au refuzat sa o întâlnească…foarte bine au făcut înseamnă ca ..”

Alex Livadaru: „Doamna aceasta- premierul României (Dăncilă) tocmai și-a pus mâinile în șold și le-a spus tuturor că sunt nebuni: lui Timmermans, lui Tajani, lui K.Iohannis, Comisiei Europene, cetățenilor, magistraților, ambasadelor.

Ea nu permite, ea nu va permite, ea nu dorește, ea vrea ca România să fie respectată.
Trăim în Românii paralele.
Doamna aceasta care abia știe să silabisească de pe foi scrise de alții se rățoiește la toată lumea.
Oare când se termină ce a început?”

Georgeta Condur: „Nu e întâmplător. Mesajele clare și dure ale lui Timmermans, comunicatul comun al celor 12 ambasade în numele Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Finlandei, Franței, Germaniei, Irlandei, Norvegiei, Olandei, Statelor Unite și Suediei, totul arată că în exterior existau informații clare că lucrurile s-au precipitat și că Guvernul vrea să dea ordonanța de urgență în ședința de guvern de astăzi.

Din mesajele transmise de partenerii și aliații României rezultă că sfidarea avertismentelor va fi considerată o ”încălcare a valorilor comune”. Guvernul PSD-ALDE a mers muuuuult prea departe, deja intră pe teritoriul trădării intereselor naționale ale României. Nu exagerez, e un moment decisiv”.

Traian Berbeceanu: „În urmă cu doar cinci minute, Timmermans i-a dat un telefon doamnei Vio. Este vorba despre un Nokia, model mai vechi, cu ecranul crăpat”.

Recomandari