Oana Pellea, ingrozita de comportamentul unui lider PSD: „De COSMAR! Daca lumea nu va iesi la vot, acesti ‘domni’ ne vor decide soarta”

0 49

Actrita Ona Pellea este revoltata de comportamentul unui deputat PSD care a tratat-o cu aroganta si dispret pe o reprezentanta a guvernului. „De cosmar”, scrie Oana Pellea.

Secretar de stat la Ministerul Muncii, Iolanda Staniloiu l-a rugat pe presedintele comisiei de Munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon (PSD), sa precizeze care sunt sursele de finantare pentru cresterile salariale votate de PSD.  Deputatul PSD a tratat-o insa pe reprezentanta guvernului cu dispret.

Iata dialogul dintre cei doi:

I.Staniloiu: Noi nu am primit aceste amendamente.
A. Solomon: Nici noi, acum le facem.
I. Staniloiu: ….si sa precizati sursa de finantare.
A. Solomon: Bugetul de stat
I. Staniloiu:….si impactul bugetar.
A. Solomon: Devastator.

Apoi Adrian Solomon a invitat-o pe Iolanda Staniloiu sa iasa afara din sala, dupa ce ea a insistat ca nu a primit grila de salarizare. „Va deranjam? Sunteti bunica care ne cearta? Sa nu mai veniti cu aceasta atitudine la comisie ca nu va mai primim.”

Cunoscuta actrita Oana Pellea se arata prifund revoltata de comportamentul liderului PSD: „De cosmar! ‘Domnul’ este pe lista PSD Vaslui. Candideaza pentru un nou mandat. Daca lumea nu va iesi la vot…astfel de ‘domni’ vor decide soarta noastra in continuare”, a scris Pellea pe Facebook.

Recomandari