Oana Pellea: „Avem Presedinte! Va multumesc, domnule Presedinte, pentru lectia de demnitate si pentru ca iubiti si aparati Romania democratica!”

0 74

Președintele Klasu Iohannis a avut astăzi o prestație senzațională în fața prlamentarilor, făcându-i pe cei de la PSD și ALDE să plece din sală din cauza adevărurilor spuse.

Pe Facebook, actrița Oana Pellea a scris: „Avem Presedinte! Va multumesc, domnule Presedinte, pentru lectia de demnitate si pentru ca iubiti si aparati Romania democratica!”

Klaus Iohannis, a postat un video pe Facebook unde a explicat mesajul de astăzi din Parlament: „Retragerea Ordonanţei 13 şi demiterea chinuită a unui ministru este cu certitudine prea puţin pentru rezolvarea crizei în care ne aflăm.

Alegerile anticipate sunt însă, în această fază, prea mult. PSD a creat problema şi tot PSD să vină cu o soluţie între aceste limite. România are nevoie de un guvern puternic, nu unul care cu sfială execută ordinele de la partid.

Legiferaţi pentru România, daţi legi bune pentru România, nu pentru un grup de politicieni cu probleme!

Ce aţi promis, faceţi! Asta le-am spus astăzi parlamentarilor majorităţii de la tribuna Parlamentului. Trebuie să alegem dacă vrem să fim o naţiune puternică, prosperă, cu stat de drept şi justiţie independentă, sau vrem să fim o naţiune slabă, dispreţuită, care pune totul în joc pentru a-i salva pe câţiva din situaţii dificile.

Românii vor putea decide ce cale vom urma la referendumul pe care îl voi convoca”.

Recomandari