Oamenii au crezut că nu văd bine! Gigi Becali a fost filmat la terasă cu un cerşetor! Acum s-a aflat ce au ”negociat” cei doi: ”I-a propus să îi dea…”: Cel mai frumos gest de omenie făcut de latifundiar: Cine era cerșetorul și ce îl leagă de Gigi Becali:

0 20

Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din România, Gigi Becali nu a uitat de unde a plecat. Latifundiarul a invitat la masă un bărbat ajuns cerșetor, dar care în trecut era respectat de toți.

Gigi Becali a șocat pe toată lumea, când s-a afișat într-una dintre cele mai luxoase locații din capitală, cu un bărbat cu aspect neîngrijit și haine murdare. Asocierea aceasta i-a mirat pe oamenii din local, însă nu mulți știu, legătura incredibilă dintre Gigi Becali și acest bărbat.

„Gigi era un fel de ucenic pentru Gogu, acum 40 de ani. Cei doi erau zi de zi impreuna si faceau afaceri. Becali a invatat multe de la Gogu. Sotia lui Gogu este neam cu Gigi.

Din pacate, Gogu a avut probleme mari cu jocurile de noroc si a ajuns in halul acesta”, a povestit un apropiat al sefului stelist pentru Wowbiz.ro.

La masă, Gigi Becali l-a ascultat cu mare atenție, iar la final i-a oferit o importantă sumă de bani. Acum s-a aflat că Becali, pentru a-l ajuta, i-a propus lui Nea Gogu să meargă să locuiască într-o cameră de la Palat şi să-l ajute la treburile gospodăreşti.

„Nea Gogu a fost un barbat respectat de toti, dar din cauza jocurilor de noroc a ajuns in strada. Gigi tine mult la el si i-a propus sa ii dea o camera la palat si sa-l angajeze acolo, un fel de omul bun la toate prin curte. Gogu nu a zis nici da, nici nu, si a ramas ca se gandeste vara asta, pentru ca acum prefera sa doarma prin parcuri, fiind foarte cald afara”, ne-a dezvaluit o ruda a lui Gogu pentru wowbiz.ro.

Recomandari