O şoferiţă PSIHOPATA din Bucureşti a încălcat toate regulile de circulaţie, a făcut accident şi a scăpat cu 200 de lei

0 54

O şoferiţă din Bucureşti a reuşit să provoace haos în trafic după ce a încălcat toate regulile de circulaţie, a fost la un pas să lovească trei pietoni, a provocat un accident şi a scăpat cu 200 de lei.

Un motociclist a reuşit să surprindă haosul creat de femeia aflată la volan într-un videoclip de numai şase minute filmat cu ajutorul camerei de supraveghere de pe cască.

Iniţial, şoferiţa a depăşit o coloană de maşini care aştepta la semafor, ţinându-se după o maşină de Poliţie care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, iar apoi a trecut pe culoare roşie a semaforului.

La acelaşi semafor, şoferiţa a fost la un pas să lovească o femeie care încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni, pe culoare verde.

Câteva minute mai târziu, aceeaşi şoferiţă a fost filmată în timp ce depăşeşte un tramvai pe partea stângă, pe contrasens, iar apoi i-a tăiat faţa.

Motociclistul care a filmat toate scenele a încercat să o oprească pe femeie şi chiar a apelat la ajutorul unor poliţişti locali, însă şoferiţa şi-a văzut în continuare de drum.

După ce a avertizat-o că este un pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic şi ar putea provoca un accident, motociclistul a filmat, după numai 30 de secunde, un accident provocat de şoferiţă.

Din nefericire, deznodământul este unul pur românesc.

Şoferul a cărui maşină a fost lovită de femeie a acceptat 200 de lei pentru a nu depune plângere la Poliţie.

sursa video: STM the Naked Rider / YouTube

Recomandari