O româncă a fost aleasă să reprezinte imaginea Aeroportului Heathrow: Aceasta este vânzătoare stradală de reviste

0 9

Aeroportul Heathrow a făcut o alegere interesantă pentru o campanie de imagine. Floriana Stanciu, o româncă vânzătoare stradală de reviste, a fost selecționată să apară pe bannerele uriașe din aeroportul londonez. Acum imaginea sa este văzută săptămânal de peste 1,5 milioane de turiști care trec prin aeroport.

Vânzătoare stradală de reviste, Floriana Stanciu a umblat timp de doi ani pe străzile Londrei. De altfel, revista “Big Issue”, pe care o vinde la tonetă, i-a relatat povestea emoţionantă. Ea lucrează acum şi în cadrul “Change Please”, un brand care şi-a propus să adune oameni ai străzii pentru a le oferi un job ca vânzători ambulanţi de cafea, scrie click.ro.

“Sunt foarte mândră pentru că apar în fotografiile de pe Aeroportul Heathrow. Este un mod foarte plăcut de a vedea unde am ajuns şi munca pe care am depus-o”, a declarat Floriana Stanciu pentru “Big Issue”. De altfel, în imaginile postate în Aeroportul Heathrow, românca apare îmbrăcată cu o vestă specifică vânzătorilor stradali ai publicaţiei. Cu un gest larg, de bun venit, Stanciu este parte a campaniei “Welcome”, în care mai apar şi alte personaje: actriţa Tanya Moodie, de la The Globe Theatre, pilotul Joe Hourston, de la Red Arrows, Vicky Fyson, de la Grădina Zoologică din Londra, şi Natasha Moger, de profesie ingineră.

“Suntem onoraţi că Floriana e pe lista personalităţilor emblematice pe care Regatul Unit le oferă”, a spus directorul celui mai mare Aeroportului Heathrow pentru publicaţia “Big Issue”.

Recomandari