O profesoară şi-a sfătuit soţul să-şi găseasă o amantă. Ce a determinat-o să facă asta

0 23

O femeie şi-a sfătuit soţul să facă sex cu alte persoane după ce operaţia vaginală pe care a suferit-o le-a ruinat viaţa intimă.

Cat Lee se deplasează acum cu un scooter după ce operaţia avută i-a provocat dureri pe care nu le poate controla şi nu a reuşit să o vindece de incontinenţă. Profesoară la Universitatea Huddersfield, Cat a fost nevoită să îşi abandoneze chiar şi jobul.

Femeia a decis să facă operaţia în 2009, la doi ani după naşterea celui de al doilea copil, pentru că avea probleme cu vezica. După intervenţie, Cat a rămas însă cu dureri groaznice şi nu a mai putut să aibă relaţii intime cu soţul său.  “I-am spus că poate să aibă relaţii cu altcineva. Din fericire, a refuzat şi mi-a spus că doar pe mine mă iubeşte”, a mărturisit femeia de 43 de ani.

 

Cat a recurs în 20012 la o nouă intervenţie, care nu a reuşit însă să îi rezolve problema, iar în cele din urmă a fost nevoită să renunţe la implantul ce trebuia să fie o soluţie pentru prolapsul ei genital. “Sunt convinsă că această operaţie simplă mi-a ruinat viaţa. Nu voiam mai mulţi copii, dar nu cred că sunt o mamă potrivită pentru Charlie. Nu mă pot juca cu el asemenea altora. De asemenea, nu mă mai simt ca o soţie”, spune ea.

Cat Lee a demarat o companie şi solicită ca aceste operaţii să fie oprite.

Recomandari