O profesoară din Ploiești, înjunghiată de un elev chiar lângă cancelarie. Care este starea femeii

O profesoară de la a Liceul „Spiru Haret” din PLoieşti a fost înjunghiată, marţi, de un tânăr, chiar în unitatea de învățământ în care acesta preda. Femeia a fost transportată la spital.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani, profesorară de matematică, a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ. Femeia a fost înjunghiată de un tânăr, iar presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi.

Din primele date, atacatorul ar fi un fost elev al profesoarei de matematică, în vârstă de 43 de ani.

Un coleg al profesoarei a sunat de urgență la 112 şi a cerut ajutor medical. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Femeia de 43 de ani are o plagă înjunghiată abdominală, fiind stabilă hemodinamic, şi a fost transportată la UPU a Spitalului Judeţean Ploieşti de echipajul de terapie intensivă mobilă, anunţă reprezentanţi ai Serviciului de ambulanţă Prahova.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More