O prezentatoare BBC a dezvăluit că mai are „câteva zile de trăit”

0 56

Rachael Bland, prezentatoare BBC de mai bine de 15 ani, a dezvăluit pe Twitter luni că mai are doar câteva zile de trăit, după o luptă lungă cancerul.

Jurnalista și-a documentat lupta cu cancerul la sân de când a fost diagnosticată, în 2016, potrivit The Telegraph.

Ea a publicat recent un mesaj pe Twitter în care mărturisea că nu mai are nicio șansă de recuperare și zilele îi sunt numărate.

„După cum spunea legendarul Frank S – Mă tem că mi-a sunat ceasul, prieteni. Și dintr-o dată, mi s-a spus că mai am câteva zile de trăit. Este ireal. Vă mulțumesc pentru sprijin. La revedere, prieteni”, a scris Rachael Bland pe Twitter.

Pagina de socializare a femeii a fost inundată de mesaje de sprijin și păreri de rău din partea colegilor și prietenilor ei.

„Ai fost o inspirație întotdeauna cu tot ce ai făcut și vei fi întotdeauna”, a scris Jennie Gow, jurnalistă BBC.

„Oh, Rachel, îmi pare foarte rău. Ce ai făcut a fost uimitor și i-ai ajutat pe mulți. Vă trimit multă iubire ție și lui Freddie”, a scris Mark Chapman, prezentator BBC.

Rachel Bland declara în august că nu îi este frică să moară, ci îi este frică pentru cei pe care îi lasă în urmă, mai ales pentru fiul ei, Freddie.

„Pentru dragul meu Freddie care o să împlinească trei ani luna viitoare, pentru Steve și familiile noastre. Chiar și acum când știu că nu mai există nicio opțiune, nu pot să pierd controlul. Trebuie să-mi reprim multe gânduri negre legate de viitorul lui Freddie care va crește fără mamă. Dacă nu le-aș reprima n-aș putea să mă bucur de timpul prețios pe care îl mai avem împreună”, spune jurnalista în august.

Recomandari