O polițistă suedeză care făcea plajă a intervenit fără să stea pe gânduri când a văzut că un bărbat încearcă să fure un telefon: A fost puțin amuzant că l-am prins îmbrăcată în bikini (FOTO)

O polițistă din Suedia a devenit celebră pe internet după ce, deși se afla în timpul său liber, la plajă, a intervenit fără să stea pe gânduri pentru a prind un hoț care a furat un telefon mobil, informează RT.com.

Totul s-a întâmplat într-un parc acvatic din capitala Suediei. Pretinzând că este un vânzător ambulant de ziare, hoțul de buzunare a încercat să fure telefonul chiar de lângă polițista care făcea plajă.

Îmbrăcată doar în costum de baie, Mikaela Kellner a reacționat imediat și după ce l-a alergat 15 metri prin parc, a reușit în cele din urmă să-l imobilizeze pe hoț.

Imaginile cu polițista în bikini aflată în acțiune au fost postate pe Instagram și au devenit în scurt timp virale.

Ulterior, polițista a povestit că infractorul s-a apropiat de ea și de prietenii cu care era la plajă, vrând să le vândă un ziar. Bărbatul a pus ziarul jos, în fața lor, după care a încercat să fure unul dintre spartphone-urile acestora.

”Nu am avut nicio ezitare. Și dacă aș fi fost complet goală aș fi intervenit. A fost puțin amuzant că l-am prins îmbrăcată în bikini. (…) Sunt foarte fericită că am postat imaginea pe internet. Scopul a fost acela de a atrage atenția aspura faptului că putem fi jefuiți foarte ușor”, a povestit Mikaela Kellner.

O polițistă suedeză care făcea plajă a intervenit fără să stea pe gânduri când a văzut că un bărbat încearcă să fure un telefon

 

En stackars hemlös kille som man kan tro försöker göra rätt för sig. Han säljer tidningar istället för att tjuva!! När vi avböjer att köpa hans tidningar passar han på att stjäla min kompis mobiltelefon!! Väldigt skickligt av honom då han smyger ner sina tidningar över mobilen och får sedan med sig den med lätthet!! Osis för denna kille att han råkade sno av två poliser????????????????!! Mitt första ingripande iklädd bikini under mina 11 år som polis!! Ganska kul och trivsamt måste jag säga ????????! Se upp för ficktjuvar, håll koll på era värdesaker!!

A photo posted by mikaelakellner (@mikaelakellner) on

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More