O polițistă suedeză care făcea plajă a intervenit fără să stea pe gânduri când a văzut că un bărbat încearcă să fure un telefon: A fost puțin amuzant că l-am prins îmbrăcată în bikini (FOTO)

0 67

O polițistă din Suedia a devenit celebră pe internet după ce, deși se afla în timpul său liber, la plajă, a intervenit fără să stea pe gânduri pentru a prind un hoț care a furat un telefon mobil, informează RT.com.

Totul s-a întâmplat într-un parc acvatic din capitala Suediei. Pretinzând că este un vânzător ambulant de ziare, hoțul de buzunare a încercat să fure telefonul chiar de lângă polițista care făcea plajă.

Îmbrăcată doar în costum de baie, Mikaela Kellner a reacționat imediat și după ce l-a alergat 15 metri prin parc, a reușit în cele din urmă să-l imobilizeze pe hoț.

Imaginile cu polițista în bikini aflată în acțiune au fost postate pe Instagram și au devenit în scurt timp virale.

Ulterior, polițista a povestit că infractorul s-a apropiat de ea și de prietenii cu care era la plajă, vrând să le vândă un ziar. Bărbatul a pus ziarul jos, în fața lor, după care a încercat să fure unul dintre spartphone-urile acestora.

”Nu am avut nicio ezitare. Și dacă aș fi fost complet goală aș fi intervenit. A fost puțin amuzant că l-am prins îmbrăcată în bikini. (…) Sunt foarte fericită că am postat imaginea pe internet. Scopul a fost acela de a atrage atenția aspura faptului că putem fi jefuiți foarte ușor”, a povestit Mikaela Kellner.

O polițistă suedeză care făcea plajă a intervenit fără să stea pe gânduri când a văzut că un bărbat încearcă să fure un telefon

 

Recomandari