O mamă și-a ținut copilul în brațe, doar pentru a-și lua la revedere. Povestea fotografiei care a făcut mii de internauți să plângă: “I-am spus bună și adio iubitei noastre Eva, fetița noastră”

0 25

Orice femeie așteaptă să-și țină nou-născutul în brațe, să îi simtă mirosul și pielea catifelată, să îi numere de zeci de ori degețelele, să „intuiască” al cui năsuc l-a moștenit și cu cine seamănă la guriță. Toate mamele trăiesc și experimentează asemenea stări, imortalizate de multe ori în fotografii de colecție.

Din păcate, APROAPE toate. Povestea unei familii din Statele Unite ale Americii a emoționat întreaga lume. În timpul sarcinii, Keri Young a aflat că bebelușul ei s-a oprit din dezvoltare. Femeia și soțul ei au decis însă să ducă sarcina la capăt, pentru ca organele să fie donate. Povestea acestei familii poate fi a oricui…

În timpul unui control de rutină din timpul sarcinii, Keri Young a aflat că fătul suferă de anencefalie, o afecțiune  care împiedică dezvoltarea normală a creierului și a oaselor craniului.

O minune numită „Eva”

În fața acestei vești crunte, Keri a decis să nu recurgă la un avort terapeutic, ci să ducă sarcina la capăt, pentru a ajuta alte mame care ar fi dat orice ca viața micuților lor să fie salvată printr-o „minune”. Minunea se numea Eva, micuța care a venit pe lume pentru a-i ajuta pe alți bebeluși să trăiasc.

“În cel mai dureros moment al vieții sale, când a aflat că bebelușul o să moară, a durat mai puțin de un minut să se gândească la ceilalți și la cum poate să ajute”, a fost mesajul soțului lui Keri Young, pe o rețea de socializare, după ce tânăra mamă a decis să ducă sarcina la capăt.

Momentul dureros a fost suprins într-o fotografie. În poză apar soții Young, alături de băiețelul lor de câțiva ani, dar și alături de micuța Eva, care a murit la scurt timp după naștere.
“I-am spus bună și adio iubitei noastre Eva”, a scris pe o rețea de socializare soțul lui Keri Young. „Ne-am pregătit luni de zile pentru moarte fetiței noastre… însă nu am fost pregătiți”, a mai avut puterea să scrie tatăl îndurerat pe un blog. Din păcate, chiar dacă știau ce îi așteaptă, părinții au fost dărâmați să vadă că nu pot face nimic pentru a-și salva copilul.

Tu ai avut puterea să nu plângi?

Sursă: The Telegraph

Recomandari