O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa

0 52

O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa alături de un bărbat. Cele două fetiţe au fost găsite într-o mizerie de nedescris şi salvate de la o moarte sigură.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, într-o casă din Galaţi.

O femeie le-a descoperit pe cele două fetiţe, Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an), într-un adevărat focar de infecţie, în timp ce mama lor le abandonase de cel puţin 48 de ore.

Mihaela Abrasu a fost cea care le-a salvat pe cele două fetiţe abandonate de tânăra căreia cu greu putem să îi spunem mamă.

Femeia a filmat şi apoi a postat pe Facebook imagini îngrozitoare din casa în care fetiţele erau abandonate de mai bine de două zile.

Tânăra care şi-a abandonat fetiţele în mizerie la Galaţi va fi decăzută din drepturile părinteşti

https://www.facebook.com/miky.miky112469/posts/835053570216436

Pe imagini se poate observa cum întreaga casă este un focar de infecţie, iar cele două fetiţe sunt murdare şi pline de păduchi.

Mihaela Abrasu le-a salvat pe cele două fetiţe şi le-a dus la spitalul din Galaţi, ambele fiind internate pe secţia de Pediatrie.

„Fetele acum sunt bine. Sunt internate la spitalul de copii pe secţia de terapie intensivă. Doctorii îşi dau tot interesul pentru fetiţe, se ocupă îndreaproape şi le mulţumesc pe această cale. Vă promit că vă voi ţine la curent cu toate detaliile”, a scris pe Facebook femeia care le-a salvat pe fetiţe.

Recomandari