O mai ții minte pe Bianca din „Numai iubirea”? Acum e o femeie în toată regula! Uite cum arată bărbatul de care s-a îndrăgostit

0 19

Bianca Neagu, fetița care a jucat unul dintre rolurile importante în telenovela românescă „Numai iubirea” la numai 8 ani, a ajuns o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului.

Au trecut mai bine de 10 ani de când Bianca Neagu a interpretat rolul fiicei lui Dan (Alexandru Papadopol), un arhitect văduv care își găsește sufletul pereche în Ana (Corina Dănilă), învățătoarea micuței lui.

Bianca s-a maturizat frumos și și-a urmat visul de a deveni actriță consacrată.

Tânăra este, în prezent, studentă la Psihologie, dar nu a abandonat nici meseria de actriță și se pregătește să revină din nou pe scenă la 20 de ani. „Păcatele Evei”, „Mamă după ora 5”, „Daria, iubirea mea” și „Inimă de țigan” sunt alte pelicule în care Bianca a avut roluri după „Numai iubirea”.

Născută pe 19 aprilie 1996, Bianca Neagu impresionează cu frumusețea ei. Pozele publicate pe contul personal de Facebook dovedește faptul că tânăra are un farmec aparte, un zâmbet care te cucerește din prima secundă și un stil vestimentar distinct.

 

Sursa: stirilekanald.ro

Recomandari