O iubea atât de mult, încât s-a hotărât să o ceară de NEVASTĂ, dar ea l-a REFUZAT dintr-un simplu motiv: era PREA SĂRAC. Ce s-a întâmplat peste 10 ani întrece orice AȘTEPTĂRI! Asta da LECȚIE DE VIAȚĂ!

0 30

Povestea acestor doi tineri a făcut înconjurul lumii. Un tânăr îndrăgostit până peste cap a fost refuzat de fata pe care o iubea pentru că era prea sărac.

În momentul în care a hotărât să o ceară în căsătorie, aceasta l-a respins categoric pentru simplul fapt că nu avea suficienți bani. „Salariul tău lunar înseamnă o zi de cheltuieli pentru mine. Cum crezi că mă pot căsători cu cineva ca tine? Nu o să te pot iubi niciodată, așa că uită de mine! Găsește-ți și căsătorește-te cu cineva de nivelul tău”, i-a spus atunci tânăra.

Acela a fost momentul în care fiecare și-a văzut de drumul său. Cu toate că a fost respins, bărbatul nu a uitat-o și a continuat să o iubească.

Pentru că în viață lucrurile se întâmplă când te aștepți mai puțin, cei doi s-au reîntâlnit după 10 ani. Ce a urmat este de-a dreptul impresionant. Fata l-a recunoscut și i-a vorbit, bucuroasă că îl vede: „Bună, ce mai faci? Eu sunt căsătorită cu un bărbat foarte inteligent, iar salariul lui este de 15.700 de dolari pe luna. Poți să concurezi cu asta?”

Bărbatul, când a auzit aceste cuvinte dureroase venind chiar de la femeia pe care nu a încetat să o iubească, și-a reținut lacrimile și nu a zis nimic.

După câteva clipe, soțul femeii li s-a alăturat. Acesta din urmă l-a recunoscut imediat pe bărbat și i-a spus: „Buna seară, domnule! Văd că ați cunoscut-o deja pe soția mea!”, după care s-a întors către soție, spunându-i: „Este șeful meu! Dumnealui conduce proiectul de 100 milioane de dolari pentru care lucrez”.

Femeia, șocată de întorsătură lucrurilor, nu a rămas fără cuvinte. Bărbatul, pe care l-a refuzat în trecut, a spus: „Ei bine, domnule Carter, trebuie să plec. Am lucruri importante de rezolvat. A fost o încântare să vă văd astăzi. Vă doresc o zi bună!”.

Timp de un minut, femeia s-a uitat lung la bărbatul care se depărta încet. Trecând peste șocul inițial, femeia și-a întrebat soțul cu neîncredere: „El este șeful tău?”. „Da, dragă mea, este o persoană modestă cu o poveste tristă. Se spune că odată a iubit o femeie, însă ea l-a părăsit fiindcă pe atunci era doar un băiat sărac. Din această cauza, a muncit din greu. Și fiindcă este foarte inteligent, a avut parte de succesul pe care îl merită. Acum este un multimiliardar care câștiga milioane de dolari pe lună. Din nefericire însă, nu a putut trece peste acea lovitură sufletească. A iubit-o atât de mult pe femeia aceea, încât nu s-a căsătorit nici până astăzi. Ce bine că n-am dat și eu peste vreo scorpie cum a fost femeia aia!”

Așadar, să nu uităm că viața este imprevizibilă și ne poate pune la încercare când nici nu ne așteptăm.

Sursa: bzi.ro

Recomandari