O fetita de 4 ani din Maramures a ajuns in stare grava la spital, dupa ce mama ei, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o crunt. Fata are ruptura de splina si fracturi multiple

0 51

O fetiţă de patru ani este în stare gravă de aproape o lună, după ce a fost bătută de mama ei. Copilul este din localitatea Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, iar prima dată a fost tratată la Spitalul Judeţean din Baia Mare, unde a fost internată cu ruptură de pancreas.

Starea ei s-a agravat, așa că medicii au decis să o transfere cu elicoperul la spitalul Marie Curie, din Capitală, unde a stat în comă aproape două săptămâni, internată la secția de Anestezie și terapie intensivă.

Fetița este acum în stare stabilă, internată în cadrul secției Chirurgie de la spitalul Marie Curie.

În perioada următoare, specialiștii de la București iau în calcul o nouă intervenție chirurgicală, după cea suferită inițial la spitalul din Baia Mare.

Autoritățile au deschis o anchetă, iar mama este arestată pentru rele tratamente aplicate minorului și tentativă de omor.

Și Protecția Copilului din Maramureș a deschis o anchetă. Mama mai are acasă un băiat în vârstă de doi ani și un alt copil de 11 luni. Este, totodată, însărcinată.

Cu fetița internată în București este în permanență tatăl ei.

Recomandari