O fetiţă de 10 ani din Hunedoara a fost abuzată sălbatic de propriul tată, nouă zile la rând

0 44

O fetiţă de 10 ani din Hunedoara a fost abuzată sălbatic de propriul tată, nouă zile la rând. Bărbatul şi-a recunoscut faptele, după ce mama copilei a mers îngrozită la poliţie.

O fetiţă în vârstă de zece ani din localitatea Burjuc, judeţul Hunedoara, a fost violată de tatăl său, timp de nouă zile, iar în noaptea de miercuri spre joi mama fetiţei a anunţat autorităţile, care l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că un bărbat de 46 de ani a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, pentru viol.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de viol, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Niţu.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 46 de ani şi-a violat fetiţa, în vârstă de zece ani, în mod repetat, timp de nouă zile, începând din 28 octombrie şi până în 5 noiembrie. Fetiţa i-a mărturisit mamei sale ororile prin care a trecut, iar femeia, în vârstă de 41 de ani, a alertat imediat autorităţile.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii au fost chemaţi la domiciliul familiei, iar bărbatul a fost audiat, apoi, după ce şi-a recunoscut faptele, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Recomandari