O femeie a sunat la urgenţă pentru a raporta un atac sexual lângă casa sa. Când au ajuns, poliţiştii au împuşcat-o mortal pe ea

0 16

O femeie din Australia a fost împuşcată mortal de poliţiştii pe care îi apelase pentru a raporta un posibil atac sexual în apropierea casei sale.

Justine Damond a apelat Poliţia sâmbătă, la 11.30,  după ce a auzit un zgomot lângă casa sa din Minneapolis, dar a sfârşit prin a fi ucisă de cei pe care îi chemase să investigheze. Motivul pentru care unul dintre ofiţeri a aţintit arma asupra profesoarei de Yoga şi nu a ezitat să tragă rămâne un mister.

Justine avea 40 de ani, trăia de trei ani în SUA, era logodită şi urma să se căsătorească în august cu un american.

“Mama a fost ucisă din motive pe care nu le cunosc. Ştiu că a auzit un zgomot pe alee şi a chemat Poliţia. Probabil că a crezut că ceva rău urmează să se întâmple. Ştiu doar că cea mai bună prietenă a mea a  fost omorâtă”, a mărturisit fiul său, Zac.

 

“Cu toţii vrem să ştim mai multe. Am o sumedie de întrebări. As vrea să ştiu de ce  echpajul care a sosit la faţa locului nu avea camerele pornite. Ca primar, soţie şi bunică sunt profund îndurerată de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Betsy Hodges .

Cazul este investigat în prezent de către cei de la Biroul de Stat al Apărării Penale (BCA), iar cei doi ofiţeri implicaţi se află în concediu administrativ plătit.

Recomandari