O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis în spital. Pacienta refuza să-şi mai ia tratamentul

O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis în spital, cauza pentru care a recurs la acest gest extrem nefiind cunoscută. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

O femeie infectată cu coronavirus s-a sinucis în spital

Conform Agerpres, care citează Instituţia Prefectului Argeş, o femeie în vârstă de 70 de ani depistată pozitiv cu coronavirus s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel.

”După primele cercetări ale Poliţiei, se pare că femeia şi-a pus singură capăt zilelor. Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Argeș.

La ultima verificare a cadrelor medicale, femeia a fost găsită moartă, ea provocându-și mai multe răni.

Femeia a beneficiat de tratament medicamentos pentru depresie

Femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, a fost confirmată COVID-19 pe 23 aprilie şi transferată, în aceeaşi zi, la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Ea prezenta şi alte probleme de sănătate, suferind de insuficienţă renală cronică.

”Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanţii Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-şi mai ia tratamentul, deşi nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecţia cu COVID-19”, se mai arată în comunicat.

”I s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a şi făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie”, au mai precizat autoritățile locale.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării autopsiei, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Un bărbat din Vaslui a vrut să se sinucidă după ce a fost amendat pentru că a ieșit din casă fără declarația pe propria răspundere. Salvat în ultimul moment, cetățeanul a primit o altă lovitură pe patul de spital: are Covid-19!

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More