O femeie din Iași, ce născuse de trei zile, s-a aruncat de la etajul patru al maternității. Pacienta a decedat

O femeie din Iași, ce născuse de curând, s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la etajul al patrulea al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie “Cuza Vodă” din Iaşi.

Pacienta din Iași suferea de tulburări psihice. Și mama ei s-a sinucis

Din primele informații se pare că femeia din Iași suferea de tulburări psihice și urma să fie externată în cursul zilei de duminică, însă nu a mai apucat.

“Astăzi am aflat de la familie că mama era cunoscută cu antecedente psihiatrice. La vârsta de 18 ani, şi-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci ea avut internări la spitalul de psihiatrie, a avut un tratament. Nu ştim dacă l-a urmat, dacă l-a întrerupt.

Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei, şi faptul că depresia post-partum există cu o frecvenţă de la 1 la 3% dintre femeile care au născut, a suferit acest accident nefericit”, a declarat dr. Anca Bivoleanu, purtătorul de cuvânt al spitalului, informează ProTV.

Astfel, femeia, ce tocmai născuse, s-a aruncat de la etajul patrul al unității medicale, iar cea care a sesizat dispariția din salon a fost o infirmieră. Se pare să incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, la ora 5:45.

Femeia din Iași născuse de trei zile

Pacienta avea 34 de ani și născuse pe 12 februarie, a precizat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeșu. Aceasta a mai spus că femeia a suferit un stop cardio-respirator și mai multe traume severe în urma impactului, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi anunță declanșarea unei anchete în cazul femeii ce s-a aruncat de la etajul patru al maternității din Iași.

“Astăzi, în jurul orei 06, am fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, internată la o unitate medicala din municipiul Iaşi, ar fi căzut de la etajul patru al clădirii şi a decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanţelor decesului. Cercetările continuă”, a declarat Beatrice Romanescu, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More