O femeie din Dâmbovița doarme în cimitir după ce și-a pierdut casa

0 12

O femeie de 70 de ani din Corbii Mari, Dâmbovița, trece prin clipe crâncene după ce și-a pierdut în instantanță locuința și a ajuns să doarmă în cimitir. Femeia pe nume Ecaterina Pantea a rămas văduvă în urmă cu 13 ani și, de atunci, a început să se judece prin instanțe pentru un teren pe care îl stăpânea fără drept, potrivit targovistenews.ro.

Cel care deținea legal terenul a câștigar procesul și a cerut depăgubiri de 30.000 de lei. Ulterior, femeia a fost executată silit și a trebuit să plece din casa în care a trăit toată viața. Mai mult de atât, femeia este și datoare vândută după ce casa a fost evaluată la doar 10.000 de lei. Acum, în prag de iarnă, Ecaterina Pandrea și a făcut un asezămând improvizat din lemn și celofan chiar lângă gardul fostei sale case, iar noaptea, pentru a sta la adăpost, doarme în cavoul familiei, în cimitir.

Mai mult de atât, vecinii nu vor să o primească în casele lor pentru că aceasta are TBC și se tem că boala ar putea fi transmisă. Autoritățile locale cunosc sitiația femeii, dar nu au luat niciun fel de măsuri până în acest moment.

Recomandari