O femeie din Cluj, dată dispărută de 10 zile, a fost găsită moartă în coteţul unui bărbat din Războieni

O femeie care a fost dată dispărută pe data de 17 februarie a fost găsită moartă într-un coteţ din curtea unui bărbat. Femeia a mers voluntar în locuinţa bărbatului, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar femeia a fost lovită de mai multe ori, lovituri în urma cărora a decedat.

O femeie a fost găsită moartă în coteţul unui bărbat din Alba

O femeie care a fost dată dispărută pe data de 17 februarie a fost găsită moartă într-un coteţ din curtea unui bărbat. Femeia a mers voluntar în locuinţa bărbatului, între cei doi a izbucnit un conflict spontan iar femeia a fost lovită, lovituri în urma cărora a decedat.

Poliţiştii din Ocna Mureş, judeţul Alba, au făcut descoperirea macabră în urma unei percheziţii coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj în comuna Războieni.

Femeia a mers voluntar în casa criminalului

Oamenii legii au găsit cadavrul femeii din Cluj ascuns într-o anexă din curtea bărbatului. Bărbatul în curtea căruia a fost găsit cadavrul are 47 de ani şi este suspect de uciderea femeii. După ce a omorât-o pe femeie, bărbatul a ascuns cadvrul femeii într-un coteţ de lângă casa sa.

La data de 27/28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie a.c..

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii„, informează IPJ Alba.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore şi este suspect de crimă. Tragedia ar fi avut loc pe data de 8 februarie a acestui an.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj„, arată comunicatul poliţiei din Alba.

Loading...

Recomandari