O femeie care ducea mâncare medicilor din spitalele COVID-19, amendată: ”Mă întreb unde este omenia?”

4

O femeie din Cluj care ducea mâncare medicilor din spitalele COVID-19 și unor persoane de vârsta a treia din oraș a fost amendată de Poliția Locală din municipiu. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Nu (vă) Mulțumesc Politia Locală Cluj, Primăria şi Poliţia Locală! Încă de la început depunem efort continuu, din forţele proprii sa ajutam si sa susţinem pe cei care lupta în linia întâi pt a combate Coronavirusul în #Cluj.

Zilnic suntem cu echipa la datorie, gătim pentru cei din linia întâi, livrăm pentru oameni în vârstă care nu îşi permit o mâncare caldă şi putem continua… Când străzile sunt goale, astăzi am oprit sa descarc marfa şi să ne organizăm pentru mâine.

Fără avertisment, direct în acţiune, puşi pe amendă, cu atitudine sfidătoare şi fără pic de înţelegere, astăzi mă întreb sincer unde este omenia, înţelegerea sau ajutorul atunci când împreună ne luptăm împotriva unei pandemii?!

Sunt tristă să constat cât de nepăsători şi neîntelegători sunt oamenii care sunt plătiţi din taxele noastre, ale mele, ale clujenilor…

Eu îmi voi aminti nopţile nedormite şi munca depusă pentru aceşti eroi din linia întâi; aceşti funcţionari se vor lăuda cu amenzile date în perioada de pandemie… România de azi, fără dialog”, a scris pe contul său de Facebook, Hajny Komos.

Recomandari