O fată din Anglia susține că e însărcinată cu Iisus

0 13

O tânără din Marea Britanie a devenit virală pe internet, după ce a apărut în cadrul mai multor emisiuni TV susținând că îl poartă în pântece pe nimeni altcineva decât Iisus.

Haley, o tânără de doar 19 ani, susține cu tărie că este însărcinată cu Iisus, deși este contrazisă de știință. Fata are într-adevăr o burtă proeminentă, precum o femeie însărcinată, dar testele de sarcină pe care le-a făcut au ieșit negative. Totodată, Haley a fost de acord să fie supusă unei ecografii cu ultrasunete, iar rezultatele au fost surprinzătoare. Burta tinerei este umflată din cauza retenției de gaze din intestine.

„Ai intestinele foarte dilatate, de aceea ai burta mare. Iar atunci când spui că simți copilul mișcându-se în burtă, de fapt simți gazele deplasându-se în interiorul tău. Nu îți mai face iluzii, nu mai minți lumea, nu ești însărcinată, nu porți în tine nici un copil sfânt”, i-a spus medicul fetei.

Cu toate dovezile științifice împotriva ei, fata refuză să își schimbe povestea: „Eu știu că sunt însărcinată. Nu îmi voi nega copilul, îl simt tot timpul. Îmi pare rău domnule doctor, dar nu îl poți nega pe Iisus”, a spus Haley după ecografie, spre uimirea tuturor celor prezenți.

Mama tinerei spune că nu se află la primul episod de acest gen. Astfel, conform lui Haley, Eminem a lăsat-o însărcinată și i-a donat un rinichi fratelui ei mai în vârstă. Bineînțeles că spusele fetei sunt total neadevărate.

loading…
Recomandari