O fată de 14 ani, din Galaţi, a fost violată de 10 indivizi timp de 20 de ore.Ce i-au facut la FINAL

0 21

Coşmar pentru o fată de 14 ani, din localitatea gălăţeană Priponeşti! Elena Chiper a reclamat la poliţie, că a fost răpită, sechestrată şi violată încontinuu timp de 20 de ore de către 10 indivizi cu vârste cuprinse între 17 şi 50 de ani.

Culmea, unul dintre agresori este o fată, care a obligat-o pe Elena să-i facă sex oral. Victima le-a povestit anchetatorilor că Adriana Zănoagă, tânăra de 17 ani, o amică de-a ei, a chemat- o la moara din sat ca să stea de vorbă. După câteva minute, o maşină a oprit lângă ele, iar Elena a fost băgată cu forţa înăuntru şi dusă într- o casă dintr-un sat vecin.
La final, bărbaţii au urinat pe ea.

“Nu-mi dădeau voie să plec. Erau nouă bărbaţi şi Adriana, care mă punea să stau în toate felurile ca să-şi bată joc ăia de mine. Am făcut sex cu ei, apoi unul dintre bărbaţi a spus că mă încurcă părul la sex oral. Adriana m-a legat de mâini, a luat o foarfecă şi mi-a tăiat părul”, a povestit Elena, care a venit la poliţie cu o căciulă pe cap, de ruşine că violatorii au sluţit-o. Cu lacrimi în ochi, fata a povestit cum, la final, înainte să-i dea voie să plece acasă, bărbaţii au urinat pe ea.

Poliţiştii i-au reţinut, pe cei zece violatori. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 15 ani de închisoare. În acest timp, victima a avut, mai multe discuţii cu un psiholog, pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ. Mai mult, adolescenta ar putea fi luată de lângă părinţi, dacă asistenţii sociali, care au început o anchetă, vor hotărî că familia a neglijat- o.

Recomandari