O elevă din Gorj şi-a zgâriat mâna de 14 ori cu o lamă. Apelul disperat al mamei

0 31

Mama unei eleve a Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Târgu-Jiu a cerut ajutor pe reţelele de socializare după ce a depistat-o pe fiica sa cu răni pe braţe. Adolescenta a jucat „Balena Albastră” deoarece părinţii nu o lăsau să îşi petreacă timpul liber după plac.

Adolescenta de 16 ani a fost descoperită cu răni pe braţe de către mama acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, eleva Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Târgu-Jiu i-a mărturisit mamei sale că s-a zgâriat cu un ac, după ce a căutat pe Internet informaţii despre jocul ”Balena Albastră”, întrucât părinţii nu o lăsau să îşi petreacă timpul liber aşa cum şi-ar fi dorit.

Mama adolescentei, din comuna Băleşti, susţine că a alertat Poliţia, însă nu ar fi fost luată nicio măsură.

”Ajutor! Am o fată de 16 ani, a intrat în jocul Balena Albastră, ce pot face să îmi scap fata de moarte? Poliţia zice că nu are ce să facă, ce e de făcut? Am găsit fata crestată pe mână în forma balenei, cu 14 tăieturi, ce să fac să îmi salvez copilul? Îndrumaţi-mă!”, a scris mama Denisei pe Facebook.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj declară că s-au autosesizat în urma mesajului postat pe reţelele de socializare.

”Ne-am sesizat din oficiu. Atât mama, cât şi fiica au fost consiliate de psihologul IPJ Gorj şi în continuare s-au luat măsuri pentru ca fetiţa să fie introdusă într-un program de consiliere psihologică, la şcoala din care face parte”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

Recomandari