O Dacia 1300 pe care scrie „Miliția” a făcut furori pe străzi! Proprietarul este din Vaslui

0 33

„DACIA 1300 cu unele elemente de 1310 (in acte este 1300, bord de 1300, motor de 1300, barile de 1300, manerele de la usi, farurile si triplele sunt de 1310, IMPECABILA, 11 000 km REALI, este ca si noua (pe capota si pe filtrul de aer inca se mai pot observa etichetele), AN 1982, ISTORICA (nu se plateste taxa de inmatriculare, nu se plateste impozit si nu se plateste rovinieta – detin si certificat de la RETROMOBIL si de la CNADNR, pentru scutirea rovinietei), MILITIANCA, Alb albastra trecuta si in act.

Detin 4 costume de militian cu diverse grade – caschete, epoleti, eghileti de parada, centuri, tocuri de pistoale albe si negre, cartusiere albe si gri, de militian, camasi, haine, paltoane, pantaloni drepti sau stramti jos pentru cizme, cizme, triunghiuri reflectorizante vechi, statii de emisie receptie fixa (ADA 03) si mobile, fara acumulatori), baston reflectorizant, manusi de militian, centuri albe de militian, fulare de miltian (alb si gri), 2 perechi de catuse, 3 scuturi albe, 2 caschete de interventie si 2 bastoane (PULANE) ale Militiei, trusa de scule Dacia cu cateva chei vechi, caschete albe de militian de circulatie, mansete albe de militian de circulatie, cravate si un costum de POLITIST, imediat dupa 1990, un porthart militar, insigne cu Militia.

dacia
O parte dintre ele sunt si noi, nepurtate, cu eticheta. Este foarte bine conservata atat interior cat si motor si exterior. Ceea ce se vede in poze cu galben pe la usi este ceara (asa am luat-o).

dacia

Tapiteria arata impecabil, neuzata, nerupta, stalpii imbracati de la capota pana in partea de jos a lor (mai rar am vazut). Toate ornamentele cromate in stare foarte buna. Functionala din absolut toate punctele de vedere. Porneste la „sfert”, nu bate, nu trancane, are sistem antifurt la portbagaj cu o cheita confectionata. Fara rugina, roata de rezerva si cric originale. Jantele si roata de rezerva sunt cu cauciucuri VICTORIA. Se da cu tot cu husa de pastrare pentru exterior, care poate fi utila si in interior, impotriva depunerii prafului in masina. Are mocheta originala verde pe jos, in fata, in spate si la luneta, pastrata impecabil, neuzata, neroasa. Mai multe poze pe e-mail la cerere. Pretul este de 2000 euro masina plus 1000 euro costumele si accesoriile”, a fost anuntul dat de proprietar.

Recomandari