O consilieră judeţeană PSD Constanţa despre protestatari: „Putorilor!“

0 42

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a lansat un atac vulgar la adresa sutelor de mii de români care au protestat la adresa Guvernului PSD.

UPDATE Contul Sabrinei Maria Nedelcu a fost suspendat.

Sabrina Maria Nedelcu a postat pe contul ei de Facebook următoarea cugetare:

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii.

România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron.

Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!

Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”

Consiliera a şters postarea, văzând reacţiile care n-au încetat să apară pe contul ei. Totodată au dispărut şi pozele postate de ea care îl aveau în prim-plan pe Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD, fotografiat la reuniunile de partid.

Sabrina Maria Nedelcu, la microfonul CJC Sursa foto Ziua de ConstanţaConform declaraţiei sale de avere, Sabrina Maria Nedelcu, de loc din Năvodari, nu are niciun venit şi nicio proprietate, în afara unei moşteniri de la Teodora Niţu din Nuntaşi, judeţul Constanţa, care i-a lăsat 280.000 euro.

Pe contul consilierei apar numai fotografii din vacanţe luxoase şi exotice, însoţite de statusuri cum ar fi: „beautiful life“ (viaţă frumoasă), „i love my life“ (îmi iubesc viaţa), promovând intens agenţia de turism Princess Travel.

Sursa foto Facebook Andrei Amza

Recomandari