O bătrână care vindea flori, ridicată de polițiști de pe o stradă din Cluj-Napoca.

0 27

O imagine suprinsă astăzi în centrul orașului Cluj-Napoca i-a înfuriat pe internauți. O bătrână ar fi fost ridicată de patru agenți de la Poliția Locală pentru că vindea flori pe stradă. 

Imaginea ar fi fost surprinsă în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde, pe colț cu strada Memorandumului, o bătrânică stătea la umbră și încerca să vândă buchețele de flori trecătorilor. Potrivit martorilor citați de Monitorul de Cluj, aceasta ar fi fost ridicată de patru agenți, lucru care i-a înfuriat pe internauți.

„Boc combate toate pericolele ce pasc orașul de cinci stele, sărăcia, evaziunea fiscală încorporată în florărese”, este comentariul care însoțește poza, iar reacțiile clujenilor nu au întârziat să apară:

 

„Doamna vinde flori pentru a-și permite tratamentul medicamentos lunar și pentru a-și achita chiria”, susține o persoană.

„Autoritățile locale condamnă la și mai multă sărăcie și singurătate bunicuțele care vând pe doi lei câteva flori parfumate din grădina lor. Mi se pare o acțiune plină de cruzime, o dovadă a lipsei de umanitate în numele unui legalism exagerat”, a adăugat alta.

Recomandari