Numarul de inmatriculare al acestui Audi,a intors multe priviri la Mamaia …

0 69

Cu totii stim că există şoferi care vor să se diferenţieze în trafic prin farmecul şi imaginaţia de care dau dovadă cu plăcuţele de înmatriculare,scrie cancan.ro.

În acelaşi timp, trebuie să recunoaştem între amuzant şi penibil este o linie foarte subţire. Unii dintre participanţii la trafic, printre care se numără şi posesorul maşinii marca AUDI din imaginile de mai jos.

Nu ştim ce a vrut să zică exact, dar putem să presupunem. Dacă este să căutăm în dicţionar definiţia cuvântul AGHEU folosit de acest şofer vom găsi următoarele: „Agheu (c. 520 î. Hr.), al zecelea dintre profeţii mici ai Vechiului Testament, care a trăit pe timpul lui Zorobabel, cu care s-a întors din exil în Palestina (538 î. Hr.). Biserica îl serbează la 16 decembrie. Carte a Vechiului Testament (2 cap.), în care profetul Agheu înseamnă pe evrei să reconstruiască templul lui Solomon, distrus de asirieni, profeţind că măreţia templului lui Zorobabel va fi mai mare decât a templului distrus”.

1472122086-1438-agheu-colaj

Un lucru este sigur. Posesorul autoturismului marca Audi nu a vrut să îi dea acestuia un sens biblic ci doar să descrie cum a ştiut el mai bine puterea motorului. Mai concret, agheu este un cuvânt pe care îi regăsim în argou, şi se referă la un anume tip de arme din categoria AG (tradus agheu).

SURSA : cancan.ro

Recomandari