Nu ratati, Alex Dima prezinta „baia” lui Liviu Dragnea duminica la „Romania te iubesc”. Ancheta care l-a facut pe Dragnea sa-si arate adevarata fata

0 59

Duminica, 10 martie, Pro TV va difuza ancheta realizata de Alex Dima si echipa de la „Romania, te iubesc” privind modul in care Guvernul PSD-ALDE a ratat accesarea a zeci de miliarde de euro din fonduri europene.  Intrebarile lui Alex Dima pe acest subiect l-au facut pe Dragnea sa-i scape celebra replica badaraneasca „Vii cu mine in baie?”.

„Vii cu mine in baie?”, i-a spus Dragnea lui Alex Dima, in 15 februarie, in momentul in care acesta l-a intrebat despre fondurile europene.

Dupa doua saptamani, reportajul este gata si include celebra replica a sefului PSD.

„43 de miliarde de euro avem la dispozitie de la UE. Cati bani am luat, ce-am facut cu ei si ce planuri avem, duminica, ora 18!”, anunta Alex Dima pe Facebook, prezentand un promo al emisiunii.

„‘Vii cu mine in baie?!’. Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele.

Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?! Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!”, a scris Alex Dima pe Facebook acum doua saptamani.

Recomandari