„Nu-i asa ca sunteti terminati ca sunt aici?”. Citu, discurs fabulos la adresa PSD, l-a facut zob pe Grindeanu in Parlament

50

Premierul desemnat Florin Citu a sustinut un scurt discurs in parlament, dupa atacurile violente ale PSD, in care a adus aminte de modul in care Sorin Grindeanu a actionat in favoarea intereselor lui Liviu Dragnea.

„Nu-i asa ca sunteti terminati ca sunt aici, nu-i asa? Ce va mai sperie, va mai sperie o Guvernare Citu, nu-i asa?

Am vazut multe in Parlament, in ultimii 4 ani de zile dar tupeu la limita nesimtirii, cum am vazut astazi, mai rar!

Auzi tupeu, dupa cateva zile dupa ce ai fost investit sa vii cu OUG 13,sa scoti sute de mii de oameni in strada, sa ai tupeu astazi sa vii in Parlamentul Romaniei… Sa te dea jos propriul partid,  sa te arunce la gunoi pentru ca esti incompetent si tu sa vii astazi, sa ai tupeu sa le vorbesti romanilor?

Ai stat vreodata domnule senator sa asculti romanii, pe cei 600.000 de romani pe care i-ai scos in strada in iarna ca sa-l salvezi pe Dragnea? Niciodata nu i-ai ascultat. Pe cine ai chemat sa te ajute in Guvern, pe Ponta? Voi doi v-ati incuiat in guvern.Tupeu!

Cum ati lasat economia? 50 de miliarde de lei imprumuturi pe care a trebuit sa le platim noi, 30 de miliarde de lei facturi. Aveti tupeul sa vorbiti despre antreprenorii romani? A trebuit sa decontam concedii medicale pe care nu le-ati decontat cu anii. A trebuit sa platim TVA rambursat, facturi neplatite. Cat tupeu.

Lucrurile se schimba, dupa multi ani Romania are un guvern de profesionisti. (…) Dragi romani, o sa fie bine”, a spus Citu.

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a sustinut miercuri, in Parlament, un discurs foarte agresiv la adresa premierului propus Florin Citu.

„Daca s-ar fi organizat un concurs, care ar fi cea mai proasta varianta posibila de premier, Florin Citu ar fi castigat detasat”, a declarat Grindeanu.

El l-a mai acuzat pe Citu ca „ne-a indatorat cu o mie de euro pe secunda”, astfel incat Romania nu-si va putea plati datoriile decat peste 30 de ani.

„Va avertizam sa nu va bateti joc de salariatii din Romania. Sa nu va imaginati ca daca ruinati economia si salariile romanilor veti scapa nepedepsiti. Va tragem atentia sa nu va jucati cu focul, deja ati pus in pericol locurile de munca ale salariatilor”, a mai spus Grindeanu.

Recomandari