Nu există aşa ceva! Un „şofer” din Argeş a condus timp de 40 de ani fără permis auto. Cum au aflat autorităţile că circulă ilegal

0 41

Incredibil, dar adevărat. Un argeşean a fost depistat de către poliţiştii de la Brigada Rutieră în urma unui control fără permis de conducere.

Adevăratul şoc pentru oamenii legii a survenit, însă, de abia în momentul în care l-au verificat pe individ în baza de date. Poliţiştii au descoperit, după verificări amănunţite că argeşeanul nu mai avea permis din anul 1976. 

Caz de-a dreptul incredibil în Argeş. Un bărbat a fost găsit de către poliţiştii de la circulaţie fără permis de conducere la volanul maşinii sale. Individul depăşise viteza legală într-o localitate din judeţ şi a fost oprit de poliţişti. Luat la întrebări şi somat să prezinte permisul de conducere, argeşeanul le-a mărturisit oamenilor legii că nu îl are la el.

După ce l-au căutat pe şofer în baza de date a Poliţiei, agenţii de la Brigada Rutieră au rămas cu gura căscată. Bărbatului îi fusese suspendat permisul de conducere încă din anul 1967. Pentru conducere fără permis, bărbatul riscă acum până la cinci ani de închisoare.

Recomandari