„Nu dau mana cu hotii!“. Dragnea, si-a luat-o chiar in mijlocul mitingului PSD de la Suceava. S-a facut ca ploua cand omul cinstit nu ia intins mana

Nou moment umilitor pentru Liviu Dragnea la Suceava. Un barbat a refuzat sa stranga mana liderului PSD, in timpul unui miting organizat de PSD, afirmand ca „Nu dau mana cu hotii!“.

Dupa ce a sustinut un discurs in sala de sport a comunei Dumbraveni, Dragnea a coborat printre sutele de participanti pentru a face o baie de multime. Inconjurat de bodyguarzi, el i-a intins mana unui participant la miting, insa s-a trezit cu o replica neasteptata. „Nu dau mana cu hotii!“, i s-a spus sefului PSD, informeaza Adevarul.

Anterior, un barbat a strigat din multime ca PSD nu a facut „nimic” de cand este la guvernare. Surprins, Dragnea a reactionat foarte nervos: „Nimic esti tu, ti-o spun direct. Ai rabdare sa spun, mincinosule”.

1. Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu suportă să fie contrazis. A avut o ieșire nervoasă pe scena, la Dumbrăveni. 2. În țară asta nu mai ai voie să îți spui punctul de vedere. Iată cum niște flăcăi, între care primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, sar să îl potolească pe un tânăr, care l-a huiduit pe Liviu Dragnea.

Gepostet von Oana Șlemco am Donnerstag, 18. April 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More