Nu ai cum să nu plângi cu lacrimi grele, când vezi așa ceva! Cea mai tristă imagine din lume: „Așa arată abandonul!”

Zilnic, sute de copii sunt abandonaţi în spotale sau sunt părăsiţi, mai târziu, de părinţii care le-au dat viaţa. Motivele reale nu există. 

Mame care-şi lasă pruncii pentru o dragoste adolescentină, taţi care îşi înşeală soţiile şi decid să fugă în lumea mare, fără să le mai pese de îngeraşii pe care-i lasă în urmă. Este o realitatea a zilelor noastre. Una extrem de dureroasă, ilustrată cum nu se poate mai bine în imaginea pruncului abandonat pe patul de spital.

Cea mai tristă dar autentică imagine a zilei: Aşa arata ABANDONUL ! Doar după ce am un îngeraş, un miracol mic, pot să simt durerea şi teroarea tăcută a acestei imagini, a acestei stări: e teribil! 

Vă rog, încercaţi să nu-i mai abandonaţi. Le este atât de greu, inuman de greu pe umeri atât de fragili. Sunt convins că împreună cu ei veţi găsi întotdeauna o cale să o scoateţi la capăt. Nu mai abandonaţi aceste miracole! Au nevoie de voi!„, a fost mesajul stilistului Alin Gălățescu

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More