Noua atractie turistica a Romaniei! 300 de mii de oameni au vizitat anul trecut!

Construirea autostrazii pana in apropierea de Hunedoara a facilitat accesul turistilor romani si straini la unul dintre cele mai importante obiective turistice al Romaniei. Este vorba de Castelul Corvinilor, care devine de la an la an tot mai solicitat de turisti dar si de marile companii de cinematografie care folosesc imaginea castelului in pelicule cu bugete importante.

Numarul turistilor care viziteaza Castelul Corvinilor din Hunedoara este in crestere. De la inceputul anului pana la finalul lunii martie, peste 21.000 de turisti au vizitat obiectivul, fata de circa 18 mii in perioada similara a anului trecut. Cresterea numarului de turisti care aleg Castelul Corvinilor se resimte si in incasarile la bugetul local. Astfel, in primele trei luni ale anului trecut, din vanzarea de bilete, s-au obtinut 295.000 de lei, in vreme ce anul acesta, suma incasata se aproapie de 330 de mii de lei. Pe tot parcursul anului trecut, Castelul Corvinilor din Hunedoara a avut peste 300.000 de vizitatori platitori, iar din vanzarea de bilete s-a incasat suma de 5,3 milioane.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More