Noile radare tip „pistol” ale Politiei Romane au speriat de moarte trei olteni! „Am crezut ca ne impusca! Noi avem dusmani!” – Video-ul te va face sa lesini de ras!

0 44

Politia Romana si-a sporit dotarile cu opt aparate radar „tip pistol” si ele deja au fost puse in functiune. Trei olteni din judetul Mehedinti au fost printre primele victime ale acestui sistem.

Oamenii au fost opriti intr-o localitate din judetul Timis dupa ce au fost prinsi cu 112 kilometri la ora in localitate, unde viteza maxima este de 50 de kilometri. Oltenii si-au iesit din minti cand au vazut ca un politist imbracat in civil statea cu radarul indreptat spre ei. N-au mai ajuns la echipajul ce urma sa ii opreasca, ci s-au intors sa vada cine statea cu „pistolul” indreptat spre ei. „Am crezut ca ne impusca pentru ca noi avem multi dusmani.”, au spus ei revoltati.

Mai tarziu au fost opriti in trafic, iar soferului i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile si a fost amendat si cu 1.500 de lei pentru fapta lor. „Imi pare rau ca aveti dusmani. ce sa zic”, le-a spus si politistul.

Oamenii nu s-au potolit si au vociferat si au cerut explicatii. „Cum sa stai asa, ca boschetarul imbracat si cu pistolul in statia de autobuz? N-avea deviz, n-avea nimic”, au spus oamenii revoltati.

Politistii le-au explicat faptul ca intr-o astfel de situatie nu e nevoie ca angajatul MAI sa poarte uniforma.

Recomandari