Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital

Nikita de România, celebra „fată rea” care până nu demult făcea senzație în lumea showbiz-ului autohton datorită stilului său dur și nonconformist, trece prin momente mai puțin plăcute. Blondina a văzut, practic, moartea cu ochii, în urma stopului cardio-respirator suferit recent.

Mesajul transmis de Nikita din spital

Din fericire, la fața locului au ajuns în scurt timp atât poliția, cât și un echipaj al ambulanței, medicii reușind să o stabilizeze în timp util pentru a-i salva viața. Ajunsă de urgență la spital, Nikita a ținut să transmită un scurt mesaj fanilor săi, asigurându-i prin intermediul rețelelor de socializare că perioada critică a fost depășită cu bine. Totodată, vedeta le-a mulțumit a adresat mulțumiri atât cadrelor medicale, pentru intervenția încheiată cu succes, cât și familiei și prietenilor care i-au fost aproape în clipe dificile.

Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris celebra fată de cartier pe contul personal de Facebook.

Articolul Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More