Nicuşor Dan îşi anunţă candidatura la Primăria Capitalei. Cere sprijinul alianţei USR-PLUS şi al PNL

Nicuşor Dan, fondatorul şi fostul preşedinte al USR, a anunţat miercuri că va candida independent la alegerile pentru Primăria Bucureşti din 2020 şi a cerut sprijinul alianţei USR-PLUS şi al PNL în această cursă.

„Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o să îl susţină la Primăria Municipiului Bucureşti. Eu cred că imediat ce o să se termine toată această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. (…) Eu vreau să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv de alianţă”, a afirmat Nicuşor Dan laB1 TV

Referitor la scenariul candidaturii lui Vlad Voiculescu din partea Alianţei USR-PLUS pentru postul ocupat în prezent de Firea, Nicuşor Dan a subliniat că nu este o candidatură asumată, ci doar un zvon.

„Nu există nicio decizie în USR privind candidatul la Primăria Capitalei. (…) A fost un zvon pe care lume l-a citit ca pe o candidatură asumată. Nu este o candidatură asumată”, a subliniat Nicuşor Dan.

Întrebat dacă nu i se pare o naivitate să creadă că ajunşi la 23% foştii lui colegi vor mai da candidatura la Primărie altcuiva, fondatorul USR a subliniat că Gabriela Firea va fi foarte greu de bătut dacă opoziţia nu va sprijini un candidat unic.

Reamintim ca Nicuşor Dan a candidat şi la alegerile locale anterioare. Şi atunci s-a pus problema necesitaţii unui singur candidat al dreptei, deziderat ce nu a fost atins.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More