Neversea: Mii de oameni au scandat împotriva PSD după o pană de curent de aproximativ o jumătate de oră, în timpul recitalului lui Grasu XXL. Artistul a spus că tinerii vor schimba ţara

0 56

Un incident a avut loc duminică seară la Festivalul Neversea, desfăşurat pe o plajă din Constanţa, când, în timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul şi luminile de pe scenă au căzut la scurt timp după ce cântăreţul a înjurat Guvernul României, iar apoi cei câteva mii de spectatori au scandat „PSD, ciuma roşie”. Ulterior, organizatorii au rezolvat problema şi au spus că pana de curent a fost determinată de un generator defect, iar artistul s-a urcat pe scenă şi a afirmat că generaţia tânără va schimba ţara, scrie News.ro.

Potrivit sursei citate, cântăreţul a formulat injurii, la un moment dat, în timpul unei piese, la adresa Guvernul României, iar după câteva minute scena a rămas fără curent şi sunet, moment în care spectatorii au scandat „PSD, ciuma roşie”. Apoi cineva a urcat pe scenă şi a spus celor prezenţi: „Sper să fie o problemă de jos şi nu de sus”.

A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute, după care Grasu XXL şi-a continuat show-ul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de ignoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”, a spus Grasu XXL.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat, potrivit News.ro, că a fost o problemă legată de un generator care s-a defectat, organizatorii convenind cu artistul să-l schimbe şi că acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat că organizatorii festivalului Neversea nu fac politică.

Recomandari