Neamț mutat in Romania: „Eu nu înţeleg, sincer, în ce ţară trăim? Nu înţeleg cum oamenii acceptă, într-o ţară aşa bogată şi frumoasă, să fie atât de săraci şi să trăiască printre gunoaie.

4

Pe malul Dunării, la 20 kilometri de Cernavodă, un cetăţean german, Bernhard Rolf Kahlert, în vârstă de 60 ani, a declarat război administraţiei locale din comuna Rasova, judeţul Constanţa. Neamţul trăieşte aici din 2015, de când a cumpărat o proprietate împreună cu soţia sa, românca Mihaela, cu gând să facă o pensiune agroturistică. Raiul a durat o zi pentru nou-veniţi.

Revoltat acesta a transmis un mesaj:

„Eu nu înţeleg, sincer, în ce ţară trăim? Nu înţeleg cum oamenii acceptă, într-o ţară aşa bogată şi frumoasă, să fie atât de săraci şi să trăiască printre gunoaie. La Rasova, localnicii sunt nevoiţi să pescuiască lemn de foc din Dunăre, atât de săraci sunt. Nici gând să se apuce de vreun proiect, de vreo mica afacere prin care să obţină subvenţii.

Sunt ţinuţi săraci. Pentru a se face proiecte, comuna ar trebui să aibă un Plan Urbanistic General, dar primăria spune că nu are bani pentru aşa ceva. Pentru un act legal şi necesar dezvoltării comunei??? Nu că sunt eu neamţ, dar sunt cetăţean european şi acestea sunt drepturile mele. Vreau doar să avem corectitudine. Aşa va fi o viaţă mai bună în comunitate, pentru toată lumea“, spune Bernhard Rolf Kahlert, neamţul revoluţionar din Rasova.

Rasova – locul unde trăieşte neamţul Bernhard Rolf Kahlert Sursa Facebook BR

Citeste mai mult: adev.ro/pey3lh

Loading...