„Ne ia dracu’ pe toti”. Codrin Stefanescu, speriat de anuntul USR PLUS: „Totul decurge conform planului trasat”

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat, duminica, dupa ce Alianta USR-PLUS si-a anuntat candidatul la alegerile prezidentiale, in persoana lui Dan Barna. ”Sistemul si-a anuntat decizia, ca sa ne ia dracu pe toti”, a scris Stefanescu pe Facebook.

”Sistemul si-a anuntat astazi decizia. Barna, candidat la prezidentiale si Ciolos premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca sa ne ia dracu’ pe toti!” a scris Codrin Stefanescu, duminica, pe Facebook.

Liderii Aliantei 2020 USR-PLUS au anuntat oficial candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale din toamna. Dan Barna a spus ca asta este ceea ce isi doresc romanii si afirma ca obiectivul este ajungerea sa in turul al doilea, cel mai probabil alaturi de presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a precizat ca Alianta a decis sa aiba candidati comuni si la alegerile locale si la cele parlamentare din 2020.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More