Năstase a sărit gardul și a intrat pe geam. Polița a dezvăluit cine a reclamat „furtul” din casa lui Brigitte Sfăt

214

Noul scandal în care este implicat Ilie Năstase l-a adus pe fostul mare jucător de tenis în atenția poliției, după ce a fost acuzat de Brigitte Sfăt că ar fi intrat prin efracție în locuința ei și i-ar fi „furat” obiecte scumpe, printre care genți, parfumuri și pantofi. Oamenii legii au făcut o serie de precizări în acest caz, inclusiv cu privire la cine a fost persoana care, în absența fostei soții a lui Năstase, ar fi făcut sesizarea.

Totul s-a petrecut marți, 7 august, când la 112 a sunat un bărbat, despre care polițiștii cred că era șoferul lui Brigitte, care în acest moment este plecată în vacanță, în Turcia. Acesta a precizat că un bărbat ar fi pătruns în casa din Pipera și ar fi furat mai multe bunuri. Potrivit publicației Click, polițiștii care au cercetat sesizarea au discutat cu bona filipineză care nu vorbește limba română, dar care a putut preciza care au fost o parte dintre lucrurile luate de Năstase în „vizita” sa neașteptată: încălțăminte scumpă, posibil haine, o valiză ticsită cu poșete de firmă, două parfumuri scumpe, două tablouri, precum și cheile de la un imobil din Mamaia.

În apărarea sa, Năstase a precizat că el a cumpărat atât casa în care locuiește Brigitte Sfăt, cât și bunurile pe care le-a luat.

„Poliția Ilfov a fost sesizată de un bărbat, marți, 7 august, în jurul orei 15.00, prin 112 că într-o casă din localitatea Pipera ar fi fost pătruns un bărbat care a sărit gardul și a intrat în printr-un geam rămas deschis. Acesta ar fi luat mai multe bunuri, după care a dispărut. Poliția Ilfov a făcut cercetări la fața locului și a început o urmărire in rem (n.r. a faptei).

Domnul Ilie Năstase a fost contactat telefonic și citat, fără însă a fi suspect ori urmărit de Poliție. Și doamna Brigitte Năstase a fost contactată telefonic, pentru că este necesară o sesizare a părții vătămate. Aceasta a comunicat că se află în vacanță până săptămâna următoare. În acest moment, nu există o sesizare formulată în legătură cu jaful din locuința din Pipera a doamnei Brigitte Năstase, deci nu este nimeni cercetat, ci doar fapta”, a spus Anne Maria Ciolcă, de la Poliția Ilfov, conform sursei citate.

Despre întâmplarea de marți a discutat și Brigitte Sfăt.

„Pentru că astăzi au apărut foarte multe versiuni ale incidentului petrecut în casa mea din Pipera, doresc să dau următoarele lămuriri:

Faptul că mi s-au sustras bunuri din locuința proprie, dobândită după semnarea partajului, și care îmi aparține exclusiv, nu este lucrul care mă deranjează, ba mai mult, îmi dau seama că din punctul dânsului de vedere, valoarea relației noastre a constat în 9 perechi de pantofi Valentino, 4 genți foarte renumite și câteva tablouri cu semnătură.

Ceea ce mi se pare de neiertat și nu pot admite este faptul că o femeie de 50 de ani a fost terorizată și a îndurat un adevarat calvar psihic, aceasta suferind un atac de panică, fiind nevoie de intervenția echipajului de urgență.

Faptul că în lipsa mea (eu aflându-mă în Turcia) s-a intrat în casă, sărindu-se gardul și apoi pe geam, este șocant să se întâmple încă în 2018. Mai ales atunci când toate acestea sunt din partea persoanei cu care ai împărțit cele mai frumoase momente timp de 7 ani”, a spus și Brigitte Sfăt, potrivit Click.