N-ai cum să nu râzi. Un tătic a vrut să-i dea o lecție fiicei lui care postează imagini sexy cu ea pe Instagram și a început să-i parodieze selfie-urile. Rezultatul e demențial

0 69
Chris Burr Martin, un bărbat din Washington, SUA, s-a dovedit a fi cel mai haios tătic. Acesta a devenit o adevărată vedetă pe Instagram, după ce a început să parodieze selfie-urile fiicei lui, Cassie.

Deranjat de felul în care pozează fata lui, s-a hotărât să-i dea o lecție, demonstrându-și în același timp cât de neplăcut este să vezi o persoană dragă că „se prostește așa” pe o rețea de socializare în dorința de a atrage like-uri de la prietenii virtuali.

Chris, ce a fost poreclit „Tăticul selfie”, a început acestă „misiune” în aprilie 2016 și nu are de gând să se oprească până nu își face fiica să încetează cu astfel de imagini.

Mai mult, el și-a desenat pe piele și tatuajele lui Cassie pentru ca selfie-urile să fie cât mai similare și cât mai pline de umor, și-a pus și extensii și gene false, se machiază și pare că nu se dă înapoi de la nimic.

El a pozat în costum de baie, expunându-și picioarele și chiar și-a făcut o serie de poze în care pretinde că are un iubit fals.

A strâns de două ori mai mulți fani decât fiica lui

„Fiica mea postează selfie-uri sexy cu ea pe Instagram și în loc să-i spun să înceteze , ei bine, m-am gândit să fac ceva mai mult de atât”, a spus bărbatul la prima sa postare.

Mai mult, el a început să imite până și ținutele fiicei sale, pozând cu burta la vedere, ceea ce a stârnit amuzamentul internauților care îi urmăresc postările cu nerăbdare.

Imaginile haioase și, totodată, hilare ale lui Chris au devenit virale pe rețelele de socializare și i-au adus bărbatului mai mulți followeri decât fiicei sale, el ajungând să aibă peste 148.000 de fani, în comparație cu fiica lui, Cassie, care a reușit să adune cu imaginile ei provocatoare doar 72.000.

Recomandari