Motivul pentru care Oana Sârbu este singură la 51 de ani și n-a mai avut nicio relație

Oana Sârbu a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a jucat în filmul ”Liceenii”. Actrița spune că nu se vede o femeie de casă și crește singură copilul pe care l-a adoptat în urmă cu 10 ani, în timpul relației cu Robert Turcescu.

Oana Sârbu își crește singură băiatul de 10 ani

Oana Sârbu este una dintre actrițele cele mai iubite din lumea filmului românesc. Nu putem spune însă același lucru și despre partea sentimentală. Actrița și Robert Turceau au avut o relație frumoasă care s-a terminat după 10 ani. Se pare că motivul despărțirii ar fi chiar adopția unui băiat pe nume Alexandru Stelian. „Sunt mămică. Am un îngeraș care m-a ales să îi fiu mămică. Este un băiețel de câteva luni, îl cheamă Stelian și punct”, anunța la vremea respectivă actrița adopția.

Oana Sârbu (51 de ani) își crește singură copilul și spune că ar renunța la absolut orice pentru el. „Alex Stelian este soarele, aurul, minunea, căldura, viața pe pământ pentru mine și pentru cei care-l iubesc. Am un instict matern foarte puternic. Sunt în stare să renunț aproape la TOT pentru el. Fiindcă știu că merită. Stau tot timpul cu el. Am vocație de mamă”, mai spunea ea.

Actrița a adoptat un băiețel în urmă cu 10 ani
Oana Sârbu își crește singură copilul pe care l-a adoptat în timpul relației cu Robert Turcescu. Sursa foto: monden.acasa.ro

Oana Sârbu spune că nu este făcută să fie nevastă

Oana Sârbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu la doar 21 de ani, dar căsnicia lor nu a durat. Ulterior, actrița a avut o relație de lungă durată cu Robert Turcescu care a dus la despărțire când copilul adoptat de actriță avea 5 ani. De atunci, actrița din ”Liceenii” își crește singură băiatul și spune că nu este ”potrivită” pentru rolul de nevastă. În trecut, Oana a declarat că este o persoană dificilă și nu tolerează multe lucruri.

„N-aș putea trăi sub același acoperiș cu cineva care nu pune grija și comportamentul față de mine mai întâi de necesitățile și dorințele lui. Sunt un om dificil, puțin tolerant și extrem de pretențios. De aceea n-am vocație de nevastă”, a mai spus actrița într-un interviu.

„Din păcate, de ceva vreme încoace, sunt într-o dispoziţie emoţională foarte fragilă. Din punct de vedere familial, am intrat într-o perioadă a vieţii extrem de sensibilă, poate cea mai sensibilă perioadă din întreaga noastră viaţă.”, a declarat Oana Sârbu despre starea emoțională prin care trece.

Articolul Motivul pentru care Oana Sârbu este singură la 51 de ani și n-a mai avut nicio relație apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More