Motivul pentru care eMag a vândut telefoane Iphone la un leu de Black Friday

În urmă cu 4 ani, în Vinerea Neagră, retailerul online eMag a vândut telefoane Iphone la un preț incredibil de mic, aproape gratis. În seara de 23 noiembrie 2014 magazinul online a introdus greșit prețurile la zeci de produse, iar românii au profitat. Reprezentanții eMag au anunțat că toate comenziile au fost onorate.

eMag a vândut telefoane iPhone la un leu din cauza sistemului informatic

O eroare informatică a dat peste cap prețul a zeci de produse de pe site-ul emag.ro. Peste 730 de produse au avut prețuri între 1 și 8 lei, în intervalul orar 20:30 – 22:59, în seara zilei de 23 noiembrie, în urmă cu 4 ani. Așa se face că mai multe produse resigilabile au avut prețuri incredibil de mici. Printre produsele cumpărate la momentul respectiv s-a numărat și telefonul iPhone care a putut fi achiziționat la doar 1 leu. De asemenea, un televizor LED Smart TV 3D Philips de 117 cm a putut fi cumpărat cu doar 3 lei, deși prețul său era de 4.246 lei. Și telefoanele Samsung Galaxy S4 a fost vândut la doar 1 leu fiind redus de la 1.449 lei.

„În fiecare lună, pe 23, noi reducem preţurilor resigilatelor. În această lună am folosit o nouă aplicaţie care gestionează legătura între aplicaţia de produse resigilate şi site. Această aplicaţie a interpretat greşit preţurile produselor de peste 1.000 de lei, astfel încât valoarea lor a fost împărţită la 1.000. În cazul secţiunii produselor resigilate este posibil să avem discounturi mari, de până la 80%. Până astăzi nu am avut un mecanism automat de verificare a preţurilor“, a declarat vicepreşedinte eMAG Bogdan Axinia, în urmă cu 4 ani, scrie playtech.ro.

eMag a înregistrat pierderi de 1,6 milioane de lei pe 23 noiembrie 2014

Reprezentanții și-au asumat vina și au declarat că toate comenzile vor fi onorate.Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, a declarat într-un comunicat de presă directorul general eMag Iulian Stanciu.

Pierderile financiare ale magazinului online s-au ridicat la valoarea totală de 1,6 milioane de lei. Produsul care a avut cea mai mare reducere din cauza erorii informatice a fost un echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960 care a putut fi achiziționat cu doar 8 lei, deși prețul său inițial fusese de 11.190 de lei.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Olguța Vasilescu îl distruge pe Iohannis! De ce fuge de Dăncilă: Umilință totală
  • Florin Piersic s-a dus! Artistul … anuțul a fost făcut în această noapte
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • FOTO. Cum arată acum Simona Sensual, fosta vedetă TV, după ce a renunțat la showbizz și la numele de scenă care a consacrat-o!
  • Traian Băsescu are probleme mari! Scandal monstru între Turcescu și Paleologu: Nu ți-e rușine
  • Cel mai mare scandal bancar din țara noastră. Ce rol a avut Cătălin Botezatu
  • Otrava din măslinele comercializate în România! Atenție mare ce alegeți să mâncați
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More