Motivul emotionant pentru care un caine a parcurs zilnic, timp de 12 ani, un drum de 6 kilometri

0 70

Bruno, un caine plimbaret, a devenit o mica vedeta intr-o comunitate din Minnesota. Patrupedul i-a cucerit pe locuitorii din Longville cu povestea lui. In ultimii 12 ani, cainele a parcurs zilnic o distanta de aproape 7 kilometri, iar motivul pentru care face acest lucru e absolut adorabil.

Aventura lui Bruno a inceput inca din primele luni de viata. In urma cu mai bine de un deceniu. cainele a ajuns in posesia lui Larry LaValle. Barbatul a devenit stapanul lui Bruno intamplator, atunci cand un trecator l-a adus pe aleea din fata casei sale. Larry a decis sa il pastreze, gandindu-se ca nu ar strica sa aiba un caine in gospodarie.

Se pare ca planurile lui Larry au fost date peste cap deoarece Bruno s-a dovedit a fi un altfel de patruped. Tot ce si-a dorit acest caine a fost sa calatoreasca. In momentul in care si stapanul sau a inteles acest lucru, Bruno si-a inceput incursiunea pe strazile orasului.

Plimbarile lui Bruno au loc zilnic. Cainele merge pe stradutele orasului si ii saluta pe locuitori. In general, traseul patrupedului este unul bine stabilit: acesta viziteaza primaria, libraria, magazinul de inghetata, cateva birouri si piata orasului.

In timp, oamenii au ajuns sa il indrageasca pe Bruno, iar acum patrupedul este o mica vedeta a orasului. Animalul a primit chiar si o statuie in semn de recunostinta.

https://www.youtube.com/watch?v=6D3_PWIO4Lw

Recomandari